Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Як захистити офіс від крадіжок?

Як захистити офіс від крадіжок?

Як захистити офіс від крадіжок?

Не тільки великі корпорації стикаються з грабежами. Метою злодіїв можуть стати гаджети, готівка у касі, папери про справи компанії навіть у невеликих фірмах. Тому рекомендується звернутися за допомогою до фахівців, для яких охорона офісів – це основна професійна діяльність. Яскравим прикладом подібної фірми є Ohholding.

Найбільш поширені помилки 

ФОПи та невеликі компанії, незалежно від роду діяльності, можуть зіткнутися зі спробою крадіжки. Все через економію на:

  • замках та дверях;
  • сигналізаціях та датчиках;
  • охоронцях. 

Подібна економія виявляється загрозливою. Навіть якщо ви вважаєте, що конкретно у вашій компанії нічого красти, не варто забувати про ноутбуки, принтери та іншу офісну техніку, сейфи з готівкою та інше майно, без якого робота будь-якої фірми паралізується. Деяких зловмисників особливо цікавить інформація, яка може зберігатися в офісі, а саме інтелектуальні напрацювання та стратегії розвитку бізнесу, приватна інформація про співробітників компанії чи про саму компанію.

Як захистити майно? 

Перш за все — проконсультуватися з фахівцями. Багато що вирішує саме місце розташування. Наприклад, якщо фірма орендує будівлю у великому центрі можна не переживати про подібне. Власники будівель закладають в оренду послуги охоронного агентства, роботу датчиків та сигналізацію. 

В інших випадках ці питання необхідно вирішувати самостійно. Тому рекомендується встановити:

  • міцні двері;
  • центральний пункт управління охорони;
  • камери внутрішнього та зовнішнього спостереження;
  • датчики руху. 

Окремо рекомендується монтувати кілька тривожних кнопок, в тому числі біля робочих місць секретарів та адміністраторів. Необхідно тільки щодня відстежувати їх роботу, щоб прилад зміг допомогти в разі потреби.

Не варто турбуватись про те, що система оповіщення та сигналізації не впишеться в дизайн офісу. В інтересах охоронної фірми підібрати комплект, який буде максимально ефективний та непомітний з першого погляду.

Краще запобігти непередбачуваним ситуаціям, аніж намагатися впоратися з їх наслідками.