Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » Виховательку з нелегального дитячого садка залишили під вартою

Виховательку з нелегального дитячого садка залишили під вартою

Виховательку з нелегального дитячого садка залишили під вартою

Детский сад

Сьогодні Шевченківський районний суд продовжив розглядати кримінальне провадження проти власниці нелегального дитячого садка, яку підозрюють в умисному вбивстві дитини.

Про це повідомляє пресслужба суду Шевченківського району, пише Індустріалка.

Під час судового засідання переглянули відеозапис під час слідчого експерименту, а також дослідили письмові докази, які надали батьки загиблої дитини.

Суд вирішив продовжити термін тримання підозрюваної під вартою на два місяці – до 25 червня.

Наступне судове засідання відбудеться 2 червня. 

Як писав раніше Inform.zp.ua, на початку літа минулого року країну сколихнула звістка про трагічну загибель дитини в нелегальному приватному дитсадку в Запоріжжі. 51-річна жінка облаштувала дошкільний заклад у власній квартирі. Не маючи жодних дозвільних документів на подібну діяльність, вона розміщувала оголошення про надання послуг «професійної няні» на інтернет-порталі безкоштовних оголошень.

Батьки віддали свою доньку на, так званий, пробний день у цей «садочок», але за годину після того, як лишили дівчинку на няню, отримали телефонний дзвінок зі словами «Ваша дитина не дихає».

Вихователька повідомила батькам, що малеча захлинулася під час блювання. Але, як з’ясу­валося з відеозапису камери спостереження, яка була встановлена у квартирі, жінка прив’язу­вала до обличчя бідолашної дитини подушку, щоб припинити істерику малечі. Сама вихователька стверджує, що не намагалася спеціально вбити дитину й не душила її. У висновку експертів також йдеться, що смерть дитини була результатом нещасного випадку. Поліція затримала жінку 4 червня 2020 року й досі тримає під вартою.