Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » Запорізький нардеп зустрівся із Олександром Лукашенком: реакція партії “Слуга народу”

Запорізький нардеп зустрівся із Олександром Лукашенком: реакція партії “Слуга народу”

Запорізький нардеп зустрівся із Олександром Лукашенком: реакція партії “Слуга народу”

У фракції “СН” вже відреагували на це

Запорізький депутат фракції “Слуга народу” Євгеній Шевченко сьогодні тет-а-тет зустрівся із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. В “СН” вже відреагували на візит нардепа.

Про те, що Євгеній Шевченко в Мінську зустрівся з Олександром Лукашенком, стало відомо з офіційного сайту президента Білорусі.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розраховує, що його зустріч з народним депутатом Верховної Ради України Євгенієм Шевченко стане хорошим сигналом й буде сприяти розвитку відносин двох країн, – йдеться у повідомленні.

В ньому не уточнюється, що стало темою для обговорення. 

Як прокоментував LIGA.net заступник голови фракції “СН” Олександр Корнієнко, зустріч Шевченка з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком – його особиста ініціатива, він не представляє Україну. Фракція СН може зажадати від нього пояснень.

Відповідно, всі зустрічі, які він проводить або буде проводити, є його особистою ініціативою. Він діє як приватна особа, а не представник держави, – сказав Корнієнко.

Корнієнко вважає, що подібні дії як мінімум порушують порядок реалізації зовнішньої політики і принцип узгодженості дій всіх гілок влади в міжнародних відносинах.

Нагадаємо, як писав раніше Inform.zp.ua, влітку минулого року на колегу нардепа облили зеленкою. В ході з’ясування стосунків, перепало і Євгену Шевченко