Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Транспорт » Для дачників запустили додаткові маршрути

Для дачників запустили додаткові маршрути

Для дачників запустили додаткові маршрути

Для того, щоб не зривати початок перевезення річковим транспортом, а запоріжцям на травнені свята та вихідні було легше добиратися до своїх угідь, в мерії вирішили організувати додаткові автомобільні маршрути.

Серед нових маршрутів:

«Річковий порт – Володимирівське;

Річковий порт – Придніпровське».

Відповідний проєкт рішення опублікували на сайті Запорізької міської ради. Як йдеться у пояснювальній записці, пільговикам їздити новими маршрутами можна з 27 квітня по 29 жовтня.

– «Річковий порт – Придніпровське», для забезпечення перевезень до садових товариств  Радянське (відстань від дороги до с. Придніпровське – 1,5 км.), Привільне (відстань від с. Придніпровське — 0,3 км.), Сади Запоріжсталі (відстань від дороги до с. Придніпровське — 1,7 км.);

– «Річковий порт – Володимирівське», для забезпечення перевезення до садово-городнього товариства «Сади» (відстань від с. Володимирівське – 2,7 км) та збільшення рейсів за маршрутами:

– «Річковий порт – Н.Олександрівка-1», для забезпечення перевезень до садових товариств Н.Олександрівка-2 (відстань від зупинки автобусу до с.Н.Олександрівка-2 – 3,2 км.), 

– «Річковий порт – Кур’яново-2» для забезпечення перевезень до садових товариств  Кур’яново-1 (відстань від Кур’яново-2 до Кур’яново-1 складає 0,4 км).

Як писав раніше Inform.zp.ua, стала відома дата початку повноцінної річкової навігації по Дніпру.