Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » На Запоріжжі у шкільних їдальнях виявили порушення

На Запоріжжі у шкільних їдальнях виявили порушення

На Запоріжжі у шкільних їдальнях виявили порушення

Виявили 25 порушень

Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області посилило контроль за тими, хто постачає продукти та організовує харчування для школярів.

Про це повідомляють на сайті Держпродспоживслужби.

Фахівці провели 26 перевірок у їдальнях шкіл. У 25 з них виявили порушення.

Серед зауважень під час державного контролю були такі як неналежне утримання обладнання для приготування, недотримання дезінфекційних заходів, відсутність маркування небезпечних речовин та інвентаря.

За результатами позапланових заходів державного контролю операторам ринку зробили 25 приписів з вимогою усуненути порушення, та склали 18 протоколів за статтею 166²² Кодексу України про адміністративні правопорушення. Справи знаходяться на розгляді у суді.

Як писав раніше Inform.zp.ua, запорізькі магазини перевірять на дотримання карантинних вимог.