Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » У запорізьких лікарнях розповіли про кількість медичного кисню

У запорізьких лікарнях розповіли про кількість медичного кисню

У запорізьких лікарнях розповіли про кількість медичного кисню

Лікарні Запоріжжя забезпечені киснем

Через високі показники захворювання на COVID-19 лікарні Запоріжжя та області є вкрай завантаженими пацієнтами. Відповідно, зріс попит на медичний кисень, який необхідний для лікування людей з важким перебігом хвороби.

Журналісти Inform.zp.ua надіслали інформаційні запити про забезпечення киснем в опорні медичні заклади, які лікують хворих на COVID-19.

За отриманою інформацією від певних медичних закладів, вони мають достатньо кисню для лікування пацієнтів.

Так, міська лікарня №7 повідомляє про те, що заклад отримує від 1200 до 1500 літрів кисню на добу. До речі, його виробили на одному із запорізьких заводів.

Міська лікарня №6 зауважує на тому, що з цим підприємством, яке виробляє кисень, медичний заклад уклав угоду про постачання 216 тонн речовини. 

Також, міська дитяча лікарня №5 повідомляє про забезпечення медичним киснем згідно потреби. 

Таку ж інформацію надає й пологовий будинок №4. Там кажуть, що кріоциліндри заправляються медичним киснем один раз на три дні на 200 кг, що є достатнім для такого закладу.

Нагадаємо, раніше Inform.zp.ua повідомляв, що до лікарень №1, №2, №6, №7, дитячу №5 та в пологовий будинок №4 розподілять кисень, який виробили на місцевому підприємстві.