Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » З Дніпропетровської області до Запорізької можна дістатися річним транспортом

З Дніпропетровської області до Запорізької можна дістатися річним транспортом

З Дніпропетровської області до Запорізької можна дістатися річним транспортом

В Дніпропетровській області запустили ще один маршрут річкового транспорту. Новий катер курсує до Запорізької області також.

Про це повідомляють на одному із сайтів міста Дніпра.

Це пов’язано з тим, що зараз відбувається ремонт автомобільно-пасажирського парому СП-2. Через це було прийняте рішення запустити пасажирсько-вантажний катер, – йдеться в матеріалі.

Маршрут пролягатиме так: Кам’янка-Дніпровська – Нікополь – Кам’янка-Дніпровська.

Також, стало відомо, що вартість проїзда буде складати 90 грн для дорослих, для дітей – 50 грн. За ручну поклажу доведеться платити тільки якщо вона перевищує 20 кг. 

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі стала відома дата повноцінної річкової навігації. А маломірним суднам забороняють до 1 червня підходити водою до мостів, які будуються.