Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Здоровье » На Запорізькій АЕС вироблятимуть кисень для лікарень

На Запорізькій АЕС вироблятимуть кисень для лікарень

На Запорізькій АЕС вироблятимуть кисень для лікарень

На атомній електростанції в Енергодарі будуть виготовляти медичний кисень в українські лікарні для лікування хворих на коронавірус.

Це стало відомо з інформації на сайті Енергодарської міської ради:

НАЕК вже отримала ліцензію на виробництво медичного кисню. Для повноцінного запуску виробництва залишається тільки отримати висновок Державного експертного центру МОЗ та зареєструвати лікарській засіб «медичний кисень». Всі необхідні для цього документи Компанія передала до Міністерства.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Запорізькій області за добу вакцинували 710 людей.

Нагадаємо, в Запоріжжі через зріст захворювання на коронавірус з 3 квітня посилили карантин. А мер міста підкреслив, що заповнення міських лікарень на сьогодні складає 82%, і кількість госпіталізованих продовжує зростати.