Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » Бизнес » Запорізька торгово-промислова палата запрошує бізнесменів до участі у безкоштовному онлайн-навчанні

Запорізька торгово-промислова палата запрошує бізнесменів до участі у безкоштовному онлайн-навчанні

Запорізька торгово-промислова палата запрошує бізнесменів до участі у безкоштовному онлайн-навчанні

Запорізька торгово-промислова палата запрошує до участі у серії безкоштовних онлайн-заходів у рамках регіонального кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» в Запорізькому регіоні. Запорізька торгово-промислова в грудні 2020 проводить навчання для бізнесменів Запорізького регіону.

Вже 4 грудня ЗТПП допомагатиме будувати стратегію фандрайзингу (залучення ресурсів) для запорізького бізнесу на вебінарі «Фандрайзинг для МСБ».

Спікерка вебінару: Ольга Маліхатко, голова громадської організації «ІНГРІВ», приватна підприємниця, сертифікована бізнес-тренерка Міжнародної організації праці ILO.

10 грудня відбудеться бізнес-сесія на тему: «Інтернаціоналізація та експорт – ролі та можливості кластерних організацій».

Про переваги кластерів у виході на міжнародні ринки будуть говорити з представниками Харківського ІТ-кластеру, Кластеру автопрому «Закарпаття», ГО «Український органічний кластер», Львівського ІТ-кластеру. Власним досвідом поділяться і представники Запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування».

11 грудня – вебінар «Як побудувати модель ефективного виробництва».

14 грудня – бізнес-сесія «Покращення операційної ефективності промислових підприємств МСБ»

Реєстрація: за посиланням
Телефон для довідок: 050-484-11-97
E-mаіl: oso@ссі.zр.uа

Запорізька торгово-промислова палата запрошує до участі у серії безкоштовних онлайн-заходів у рамках регіонального кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування»

Запорізька торгово-промислова провдить навчання бізнесменів у рамках проєкту «Кластер «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування», який реалізується Запорізькою торгово-промисловою палатою в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Нагадаємо раніше, на Запорізькому автомобільному заводі презентували нову модель “Славути”.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал і станьте частиною подій нашого міста: https://t.me/informzp1