Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » бизнес новости » 5 подарунків для справжніх чоловіків

5 подарунків для справжніх чоловіків

5 подарунків для справжніх чоловіків

Вибрати подарунок для чоловіка може бути так само складно, як і для жінки. У будь-якому разі варто уникати стереотипів, не зупинятися на шкарпетках та засобах для гоління, а шукати більш оригінальні варіанти. 

Що подарувати чоловіку? 

Сучасний чоловік – це кмітлива, стильна та смілива людина, яка не боїться бути собою та відрізнятися від маси. Тому не бійтеся підкреслювати ці риси та дивувати подарунками. Вдалою ідеєю для подарунку до будь-якого свята може стати:

  • парфумерія;
  • візит до барбершопу;
  • абонемент до спортзалу;
  • фітнес-браслет;
  • навушники.

У кожного чоловіка має бути хоча б один парфум, який можна використовувати у будь-яких обставинах. Парфумерія BROCARD – це можливість індивідуально підібрати парфумовану та туалетну воду, духи для чоловіка. Легендарні аромати з деревними, пряними нотами завжди будуть доречними в якості подарунку. 

Барбершоп та спортзал – приємні та необхідні процедури, що дозволяють і відпочити, і подбати про своє здоров’я та зовнішній вигляд. Подарувати також можна різноманітний спортивний інвентар, якщо чоловік регулярно займається спортом. Доречним подарунком можуть стати гантелі, тренажери, рюкзаки, спортивне взуття та багато іншого. Важливо знати, що саме може стати у нагоді спортсменові-аматору, а допомогти в цьому можуть інтернет-магазини спорттоварів, де можна скористатися фільтрами та погортати каталог.

Безпрограшний варіант – гаджети, якими користується кожен. Фітнес-браслет, бездротові навушники, електронні книжки – усе це стане в нагоді сучасному чоловікові. 

Подарунки, якими нікого не здивуєш

До списку стандартних подарунків, які можна подарувати будь-кому, входять не лише шкарпетки та пінка для гоління. Серед таких передбачуваних презентів також алкоголь та посуд для нього, електроінструменти та запчастини до них, інструменти для роботи в гаражі або на дачі. Навіть якщо ремонт дійсно на часі, такий подарунок натякає на роботу і обов’язки, а не на відпочинок і хобі. Щодо алкоголю, то від такого подарунку не залишається і згадки, якщо пляшку відкорковують одразу під час святкування.