Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Репортаж » У Запоріжжі пройшла ПроКачка молоді (ФОТО) 

У Запоріжжі пройшла ПроКачка молоді (ФОТО) 

У Запоріжжі пройшла ПроКачка молоді (ФОТО) 

Захід у форматі InfoParty із такою креативною назвою пройшов у суботу на каскаді фонтанів Райдуга. Під час «ПроКАЧКи» всі бажаючі могли безкоштовно взяти участь у  майстер-класах, послухати динамічні розповіді про місто, стосунки, конфлікти, книги, фільми та ще безліч тем, що цікавить молодь.

Відвідувачам «ПроКачки» вимірювали температуру, видавали маски і антисептики. Найперші глядачі отримали фірмові маски благодійного фонду «Impuls.ua». Під час відпочинку можна було поласувати смаколиками та зробити яскраві фото.

Цікаво, що захід організували підлітки – учасники нинішнього і минулих сезонів проекту «Ліга Успіху» від благодійного фонду «Impuls.ua». Під час карантину учні створили свої власні проекти і тепер могли представити широкій аудиторії. В організації інфопаті підліткам допомагали їхні наставники, але основну частину, як та про що говорити, – діти придумали самі. Цей захід став «дипломною роботою» випускників цього сезону «Ліги Успіху» під назвою «Ліга Успіху: Пробудження сили».

Інфопаті проходило під відкритим небом. Захід почався невеличкою розповіддю про «Лігу Успіху». Післякарантинне прокачуваня почала команда «Древні Укри» і запорізький краєзнавець Роман Акбаш із цікавою розповіддю про запорізькі архітектурні цікавинки. Наступним – проект «Level UP» і тренерка Інна Бойко із виступом «Конфлікт, як ресурс». Далі гостів «ПроКачки» «розкачала» команда «Книжковий Клуб» із зірковим батлом: що краще книжки чи фільми? У якому взяли участь режисер «Суспільне Запоріжжі» Денис Астаф’єв і комунікаційна директорка БФ «Impuls.ua» Ірина Ярко.

Наступними презентували проект «Outdoor_online.zp» із досвідченою туристкою Поліною Фроловою. Вона розказала глядачам про тонкощі підготовки та організації подорожей. Завершали виступи команда «Art for everyone» з професійною фотографинею Еліною Околіт. Фінальним акордом заходу став музичний блок – живий звук від учасників «Ліги Успіху».

InfoParty зібрало глядачів різного віку. Послухати, про що говорить молодь, прийшли родини з маленькими дітьми, навіть, бабусі та дідусі з радістю посміхалися молодіжним батлам. На що здатна запорізька молодь, зацікавило міських медійників. На «ПроКАЧКу» прийшли телевізійники міських каналів та новинних порталів регіону. Тому молодь «Ліги успіху» тримала іспит не тільки на сцені, а ще і перед камерами та диктофонами журналістів.

Захід відбувся в рамках проекту «Розвиток громадської активності серед підлітків та молоді вразливих категорій Запоріжжя», який реалізується благодійним фондом «Імпульс.ЮА» за підтримки Посольства США в Україні.

Партнерами у проведенні InfoParty «ProКАЧКА» була громадська організація «Запоріжжя. Платформа спільних дій»

Автор матеріалу Анастасія Агаркова

Автор фото Настя Метелёва