Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » бизнес новости » «Клубний будинок» у голландському стилі в центрі Запоріжжя: уже в продажі

«Клубний будинок» у голландському стилі в центрі Запоріжжя: уже в продажі

«Клубний будинок» у голландському стилі в центрі Запоріжжя: уже в продажі

Незабаром у Запоріжжі з’явиться унікальний ЖК з символічною для Запоріжжя назвою – «Олександрівськ» – клубний будинок в голландському стилі на 6 поверхів. Основними його перевагами буде безперечно унікальний архітектурний стиль, можливість вільного планування, як просторих за площею квартир, так і квартир розміру «смарт», інноваційна система будівництва, підземний паркінг та власна закрита інфраструктура, зручне розташування та багато іншого.

Подібних перлин у Запоріжжі досі не було.

Зведуть новий будинок на місці колись аварійної споруди, яку знесли на перехресті вулиць Олександрівська та Приходська. Адреса нового ЖК – Олександрівська 114, одразу за обласною бібліотекою.

Унікальний проєкт з масою переваг та зручностей розробили у стилі Neo-Олександрівська в архітектурній майстерні LUKASHEV architects. Тут гармонійно перегукуються архітектурні елементи старого міста з яскравими дизайнерськими рішеннями сучасності. Автори та виконавці проєкту мали в задумі збереження стилю та атмосфери старого міста так, щоб це було вдало поєднано із комфортом, зручностями та сучасними рішеннями. Тут передбачено все для спокійного та виваженого життя містян в елітній новобудові, в тихому та затишному центрі старої частини міста.

Безпечне інвестування та страхування 

Враховуючи всі складнощі на ринку будівництва, пов’язані з коливаннями курсів валют та відгуки світової економічної кризи, правління Обслуговуючого кооперативу «ЖБК «Старий Олександрівськ» прийняло рішення застосувати програму захищеного інвестування для пайовиків – I B I S.

Важливо, що для інвестування в нове будівництво на ранніх стадіях, створено Кооператив. Це сприятиме чіткому формуванню та контролю коштів, що надходитимуть на будівництво саме цього об’єкту нерухомості та матиме власне самоврядування від самого початку і в подальшому перейде на самообслуговування готового будинку.

Вказана організаційна система, гарантує захищеність внесків її членам (пайовикам). Перші 25% коштів (пайових внесків) ЗАСТРАХОВАНО страховою компанією. Вказані кошти спрямовані на перший етап, коли виконуються проектні та підготовчі роботи, отримується дозвільна та технічна документація, однак ще не ведеться саме будівництво.

Далі розпочинається другий етап – безпосередньо будівництво. Його фінансування пайовиками відбувається через власний ескроу-рахунок. Списання коштів з такого рахунку банком, можливе лише після надання підрядником затвердженого акту виконаних робіт на певний відсоток будівництва. Таким чином, завдяки контролю банку, підрядник не зможе отримати кошти наперед і не зможе їх витратити не за призначенням. Це дає інвесторам додаткову гарантію того, що будинок буде побудовано за їх кошти.

Особливості ЖК “Олександрівськ”

ЖК «Олександрівськ» – це зручний для проживання будинок клубного стилю з дворівневим паркінгом на 84 парко місця;

Перші 2 поверхи передбачені для комерційних приміщень, загальна площа їх складає 2100 кв.м. Тут ідеальне місце для локалізації фітнес-клубів, саун, медичних кабінетів, стоматологій, салонів краси та дитячих гуртків, або того, що вигадаєте ви. Ця особливість проекту забезпечить зручність у всьому та справжню клубну атмосферу.

У новобудові заплановано дві секції з квартирами різного призначення. Так, в першій секції передбачене будівництво смарт квартир площею від 35 до 42 квадратних метрів, для молоді та одинаків. Друга секція розкривається для повноцінного комфортного проживання сім’ям, які цінують комфорт та спокій просторих приміщень. Для цього запроектовано понад 30  квартир  VIP класу – від 60 квадратів. Можливе розташування з мансардним поверхом і власною оранжереєю на верхніх поверхах будівлі.

Технологія будівництва ЖК “Олександрівськ” нова і буде застосована вперше. Водночас, вона зручна для вільного планування простору квартири будь-якої площі. Сучасні системи скління комбіновані з вітражами, це забезпечить помешканню більше денного світла.

Варто зазначити, саме в цьому ЖК втілюється справжній елітний «Клубний будинок», з невеликою поверховістю та ексклюзивним плануванням: високими стелями, сучасними енергоощадними матеріалами та системами й багатьма іншими перевагами.

Увагу також варто звернути на місце розташування об’єкта. З одного боку це самісінький центр Запоріжжя, де добре розвинена інфраструктура та хороша транспортна логістика. З іншого – це місце віддалене від загазованості, що для Запоріжжя є важливою перевагою. Зовсім поруч є все необхідне – школи, садки, магазини, заклади громадського харчування, бібліотека, театри на вищі навчальні заклади.

Баннер ЖК