Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » ЖКХ » В Запоріжжі минула зима видилася теплішою на 4 градуси

В Запоріжжі минула зима видилася теплішою на 4 градуси

В Запоріжжі минула зима видилася теплішою на 4 градуси

Тому споживання природного газу було найменшим за останні роки: 130, 0 млн м куб, враховуючи погодні та кліматичні показники за період з листопада 2019 року по теперішній час, – повідомили inform.zp.ua в прес-службі концерну «Міські теплові мережі».

Для порівняння: середні значенням 151, 856 млн м куб. Відповідно, навантаження на газоспоживаюче обладнання було знижене і теплоносій з нижчими параметрами було подано у магістральні, розподільчі та мережі споживачів, – зазначають в МТМ .

Однак, в концерні зауважують, що зниження споживання природного газу, тобто навантаження на газоспоживаюче обладнання – не є безмежним. Існують мінімальні режими газоспоживання, нижче яких експлуатація котельного обладнання стає або небезпечною або економічно недоцільною. У таких випадках розробляються заходи щодо безпечної експлуатації обладнання, – підкреслили в прес-службі МТМ.

Доречі, тепла зима позначилася і на зменшенні кількості скарг від запоріжців. Згідно заявок, які надходять до концерну «Міські теплові мережі» з контакт центру 15-80, з початку опалюваного періоду 2019-2020 надходили скарги від споживачів технічного характеру (холодно/жарко в приміщеннях споживачів або гаряча вода неналежної якості) та на благоустрій територій.

Місяць, рік

Кількість скарг

Листопад 2019

70

Грудень 2019

36

Січень 2020

17

Всі ці скарги в найкоротший термін були опрацьовані, з дотриманням термінів надання відповіді та відповідними роз’ясненнями споживачам, – підкреслює прес-служба концерну «МТМ».