Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Що подарувати хлопцю на День Святого Валентина

Що подарувати хлопцю на День Святого Валентина

Що подарувати хлопцю на День Святого Валентина

День Святого Валентина вже зовсім скоро. Це означає, що потрібно подарувати щось оригінальне своїй другій половинці. Цукерки та шампанське – це, звичайно, добре, але краще, якщо подарунок залишиться не на один тиждень, а буде дарувати приємні спогади щодня. Спеціально для вас ми підібрали топ-5 свіжих ідей для подарунка коханому хлопцеві.

Приємне враження

 Подарунки хлопцю на 14 лютого можуть бути не тільки у вигляді конкретних речей, а й вражень. Подаруйте коханому море приємних емоцій. Це може бути спільний похід в SPA-салон, романтичний вечір зі свічками або далека подорож. 

Абонемент чи квитки в кіно (на концерт)

Це залежить від переваг вашої другої половинки. У список входять басейн, тренажерний зал, футбольний матч улюбленої команди або виступ улюбленого гурту. Оригінальним рішенням буде подарувати йому квитки в кінотеатр на фільм, на який кохана людина дуже чекала.

Смачні подарунки

Складно знайти чоловіка, байдужого до смачної їжі. 14 лютого – чудовий привід, щоб побалувати коханого ласощами і продемонструвати йому свої кулінарні здібності. Готувати можна все, що завгодно: печиво, торт, піцу, пиріг. Найголовніше – зробити страву у формі сердечка, а якщо це неможливо – намалювати сердечко за допомогою крему або майонезу.

Дівчата, які не можуть готувати самостійно, теж не повинні залишатися осторонь. Навіть скибочки ковбаси або суші можна викласти на тарілку у формі серця, перетворивши їх в романтичне блюдо.

Гаджети і техно-новинки

Якщо ваш хлопець піклується про своє здоров’я, тоді йому слід подарувати фітнес-браслет. Зараз можна знайти безліч варіантів за різними цінами, але принцип дії в них однаковий: браслет підключається до смартфону і відстежує кількість кроків, зроблених за весь день.

Якщо ваша половинка є любителем комп’ютерних ігор і нових технологій, то буде в захваті від подарунка, який дозволить зануритися в світ 3D – окулярів віртуальної реальності. У них можна абсолютно по-новому грати в улюблені ігри або насолоджуватися переглядом відеофільмів.

Безпрограшний варіант – USB-флешка, розмір в цьому випадку має значення, але увагу потрібно звертати на обсяг пам’яті: чим більше Гб, тим більше радості буде в очах коханого. Незважаючи на романтичний настрій, не варто купувати хлопцеві флешку в формі сердечка – краще доповнити подарунок романтичною листівкою, а носій пам’яті вибрати в строгому чоловічому стилі.

Хлопцеві, який досі плутається в дротах комп’ютерної миші, можна подарувати на День закоханих зручну бездротову мишку.

Для любителя послухати музику або пограти у відеоігри дуже важливо, щоб звук був якісним. Навушники в цьому випадку – це ідеальний варіант. Тому не економте на хороших гаджетах для коханого, він буде точно вдячний.

Парні предмети

Це такі подарунки, коли одна половина предмета знаходиться у вас, а друга – у коханої людини. І тільки коли ви разом, вони – єдине ціле. Тут є безліч варіантів: кулон, браслет, чохли на телефон,  футболки чи світшоти.

Найголовніше, щоб подарунок до Дня Святого Валентина був символом ваших теплих почуттів і ставлення до коханої людини. 

Автор – Валерія Суслопарова