Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Репортаж » Вулиці Запоріжжя посипають антиожеледною сумішшю, – фоторепортаж

Вулиці Запоріжжя посипають антиожеледною сумішшю, – фоторепортаж

Вулиці Запоріжжя посипають антиожеледною сумішшю, – фоторепортаж

Запорізькі комунальники почали ліквідовувати  наслідки погіршення погодних умов: розчищати дороги та посипати тротуари.  

Внаслідок негоди у Запоріжжі ситуація на дорогах вкрай погіршилася. То ж комунальні працівники почали працювати ще до світанку. Наразі уже оброблено найголовніші транспортні магістралі та частина внутрішньоквартальних доріг.

дороги, гололед дороги, гололед дороги, гололед

Загалом працювало близько 300 спеціалістів. А для посипання вулиць використали понад  571,35 т відсіву, 169 т солі та 77,67 т спеціальної антиожеледної суміші. Про це повідомили на сайті Запорізької міської ради.

Нагадаємо, що в ніч з 5 на 6 лютого Запорізьку область повністю накрило снігом. А західний циклон, що з’явився в регіоні декілька днів тому значно погіршив ситуацію на дорогах і активізував роботу рятувальників.

дороги, гололед дороги, гололед дороги, гололед дороги, гололед дороги, гололед

Фото – Анастасія Кузнєцова для Іnform.zp.ua