Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Отдых » Возможности » Танцювальні студії для дітей від 2-х років: куди віддати дитину?

Танцювальні студії для дітей від 2-х років: куди віддати дитину?

Танцювальні студії для дітей від 2-х років: куди віддати дитину?

Танці з 2-х років у Запоріжжі – це вже далеко не модна тенденція, це – повноправна складова сучасної програми дошкільнат.  Танцювальна підготовка є ефективним засобом інтелектуального, естетичного виховання та створює позитивні умови для розкриття творчого потенціалу дитини. Заняття танцями принесуть дитині користь і задоволення.

Адже, кожна дитина намагається виразити себе у рухах, а допомогти в цьому можуть танцювальні студії. Зараз, в Запоріжжі функціонують декілька танцювальних студій, де приймать дітей з 2-х років.

Одна з них – дитяча хореографічна студія «Малятко»,  яка працює вже 12 років. Приймаються діти з 2-х до 6 років. На базі студії пропонується вивчати основи хореографії. Керівник Вуль Наталя Сергіївна розповіла:

«Участь в танцювальному гуртку сприяють тому, що у дитини і батьків з’являются спільні точки дотику , а цих точок дотику в сучасному світі у сімей дуже мало. А от заняття танцями допоможе дитині стати особистістю – здоровою морально і фізично. Дитина буде менше хворіти на простудні захворювання, навчиться гордо тримати спину і бути на голову вище своїх однолітків.»

На даний момент, у студії дев’ять філіалів в різних районах міста, та п’ять хореографів. В студії проходять два рази на рік звітові концерти, танцювальні фотосесії та естафети, а також участь в конкурсах протягом усього навчального року.

Заняття для дітей 2-х років триває 35 хвилин, два рази на тиждень, найголовніша ціль – навчити дитину відчувати своє тіло, висловлювати почуття за допомогою рухів та допомогти дитині стати менш сором’язливим.

Дитячий центр розвитку «Гармонія» запрошує малюків на естрадно-спортивні танці та гімнастику з 2,5 до 7 років. На заняттях пропонується вивчати основи естрадного класичного танцю  та лікувальну ігрову гімнастику. В програму входить: дихальная гімнастика, профілактика плоскостопості і сколіозу, розвиток гнучкості  та почуття ритму. Урок триває 45 хвилин, два рази на тиждень і проводиться в ігровій формі.

Дитячий розвиваючий центр «Капі-Тоша» пропонується бейбі-фітнес з 2-х років. В програмі використовується яскраве, дитяче спортивно-ігрове обладнення, а всі заняття проводяться в цікавій ігровій формі. Фітнес для дітей – це можливість дати Вашій дитині все, що їй необхідно, для гармонійного розвитку душі і тіла. Адже дитячій фітнес в «Капі-Тоші» – це цілий комплекс занять, вправ та ігор, які допоможуть Вашій дитині не тількі відчувати своє тіло і забути про будь-які хвороби, але й розвивати почуття такту, гнучкість і силу, а також навчиться взаємодіяти з однолітками і дорослими.

Танці з 2-х років стають міцною базою для розвитку координції рухів. Активні непосиди, займаючись в гуртку, повністю задовольняють свою потребу у фізичній активності. Мами дітей, які відвідують танцювальні студії з 2-х років зазначають:

«Малюки ведуть себе більш спокійно вдома і з великим задоволення повторюють для родичів вивчені на заняттях рухи»

Матеріал підготували Валерія Суслопарова та Анна Кавун

Фото обкладинки з фотобанку Рexels.сom