Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Як виглядає Правобережний пляж після реконструкції – ФОТО

Як виглядає Правобережний пляж після реконструкції – ФОТО

Як виглядає Правобережний пляж після реконструкції – ФОТО

1 червня у Запоріжжі відкрили ліву частину Правобережного пляжу, яка з 2017 року знаходилась у стані реконструкції.

Правобережний пляж знаходився під загрозою зникнення, адже його розмивали води Дніпра, і майже не залишилося піска. Тому депутати Запорізької міської ради вирішили провести реконструкцію, щоб спасти таке важливе для городян місце. Проект розділили на три черги.

У рамках реконструкції на пляжі встановили пандус, огорожу, освітлення, водопровід і дощову каналізацію, а також обновили плитку та побудували зручний спуск до води, замінили пісок.

На пляжі також встановили шість нових роздягалень і навіси, фонтанчики з питною водою, обладнали пандуси для колясок. Крім того, на территорії пляжу тепер є тренажери та столи для тенісу, а для любителів рибалки – причал, огороджений камінням.

Нагадаємо, що це була перша черга реконструкції Правобережного пляжу. Зараз вносяться правки у проект другої черги, після чого депутати оголосять дату початку другого етапу будівництва. Планується почати роботи після завершення купального сезону або раніше, якщо дозволять умови безпеки виконання робіт. 

Фото, текст – Аліна Бєломийцева