Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Жизнь » Ремонты » “Проблем з водопостачанням не буде” – міська влада Бердянська

“Проблем з водопостачанням не буде” – міська влада Бердянська

“Проблем з водопостачанням не буде” – міська влада Бердянська

У курортному Бердянську запущено тимчасову ланку колектора для забезпечення безперебійного водопостачання питної води та роботи каналізаційних стоків в літній сезон-2019.

Про це повідомив мер Бердянська Володимир Чепурний.

Як відомо, взимку в курортному центрі Запорізької області сталася масштабна аварія на міському магістральному колекторі. Виявилося пошкодженими 1117 метрів колектору, 60% міста лишилося без водопостачання. За цей час проведено монтаж обвідної каналізації, хоча правильніше назвати її тимчасовим вузлом перекачки стоків.

Читайте также: Запорожский губернатор прокомментировал своё увольнение

На даний час введено тимчасову ланку колектора для того, щоб ні туристи, ні місцеві мешканці під час літнього сезону не відчули міських проблем. 

За цей час Бердянськ неодноразово звертався до Уряду України за допомогою. Оскільки на відновлення колектору необхідно 83 млн. грн. Але, на жаль, жодного разу, попри обіцянки, надважливіше питання не було поставлено у порядок денний. Уряд поки не надає фінансової підтримки, але своїми силами Бердянськ вже розробляє проектну документацію для майбутнього нового магістрального колектору, – запевнив Володимир Чепурний.

Читайте также: Подробности пожара в Александровском районе – ГСЧС