Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Фестиваль сім’ї-2019: розваги для дітей та відпочинок для батьків

Фестиваль сім’ї-2019: розваги для дітей та відпочинок для батьків

Фестиваль сім’ї-2019: розваги для дітей та відпочинок для батьків

У Запоріжжі третій рік поспіль у парку “Дубовий гай” святкується Міжнародний день захисту дітей. Задля цього організатори розроблюють різні конкурси та програми розваг. Аніматори, солодощі та різні майстер-класи щороку чекають на відвідувачів.

У день свята погода не жаліла ніког – температура повітря піднімалась до +35, але це не зупиняло відвідувачів і винуватців свята. Безліч фотозон, танців, аніматорів у костюмах мультгероїв, конкурсів та інших розваг чекали на дітей, а у розмальованих кіосках можна було придбати солодощі та напої. Покататися на SUP-дошках або намалювати візерунок хною – кожен міг обрати те, що йому ближче.

До речі, потрапити у ресторан та кафе, які знаходяться на території парку, майже неможливо –  відвідувачів було безліч. 

Фото, текст – Оксана Мартинюк