Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Культура » Весняні барви Запоріжжя на полотні

Весняні барви Запоріжжя на полотні

Весняні барви Запоріжжя на полотні

Зараз триває виставка «Весняні барви» у запорізькому міському  об’єднанні митців «Колорит». Це творча організація, членами якої є художники, карикатуристи та дизайнери міста. Виставка триватиме два місяця, тому охочі зможуть її відвідати та подивитися на Запоріжжя очами митців.

Виставка «Весняні барви» присвячена 80-тиріччю Запоріжжя, тому більшість картин зроблені на тематику козацтва та різним локаціям міста. Два поверхи заставлені картинами різних художників та жанрів (від пейзажів до автопортретів). Картини намальовані маслом, воском, пастеллю і багатьма іншими матеріалами. 

“Та повстане” Анатолій Скрипка
“Вогні Запоріжжя”. Ігор Маляренко
“Проспект”. Володимир Коробков

Відвідувачів на виставці не дуже багато, але все ж таки люди приходять та дивляться на мистецтво на полотні. Здебільшого це студенти та городяни, але й трапляються туристи, яким цікаво подивитися на культуру міста та побувати у тих місцях, які зображені на картинах.

Замальовки. Володимир Гордійченко
Запорізька. Данило Нарбут
“ДніпроГЕС”. Віктор_Герценок
“Рідний” Ігор Маляренко
“Мартенівці” Микола Лемешко
“Літо”. Наталія Коробкова
“Козак П.Калницевський”. Олександ Бовкун
“Новобудова”. Борис Єгоров

“Портрет”. Федір Шевченко

Фото, текст – Оксана Мартинюк