Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Культура » Запорізький Дід Мороз у цьому році коштує від 400 гривень

Запорізький Дід Мороз у цьому році коштує від 400 гривень

Запорізький Дід Мороз у цьому році коштує від 400 гривень

Скільки коштує Дід Мороз в Запоріжжі, та що отримаємо на наші гроші

Кожен рік, напередодні 31 грудня запорожці старанно займаються підготовкою до свята. І питання, яке стоїть на порядку денному для тих, у кого э дітки, або планується корпоратив – це «виклик» Діда Мороза та Снігуроньки. У скільки обійдеться ця послуга і наскільки якісним буде шоу обирати вам. А ми розповімо про те, що обіцяють показувати міфічні герої та за якими тарифами.

Для того, щоб свято запам’яталося і в подальші роки знову захотілося користуватися послугою виклику Діда Мороза і Снігуроньки до цього питання треба підійти відповідально. Промоніторити ряд святкових агентств, з’ясувати всі нюанси, а головне відшукати якісних акторів. Як розповів робітник одного з агентств Олександр, вартість виклика Діда Мороза і Снігуроньки буде варіюватися від 400 гривень (за 15 хвилин) до 800 гривень (за одну годину). Незважаючи на такі високі ціни в програму будуть входити веселі конкурси, музичне оформлення, хоровод, яскравий реквізит і подарунок від Діда Мороза.

Середня вартість 15 хвилин 400 гривень

В іншому агентстві ціни виявилися більш демократичними і від місця святкування не залежать. Проте дуже різняться залежно від дати. Бо 30 грудня програма з Дідом Морозом буде коштувати від 300 гривень (За 15 хвилин) до 700 гривень (за годину), а 31 грудня – це вже будуть ціни на 200 гривень дорожчі за кожні 15 хвилин. Однак агентство має значну перевагу в тому, що зробити замовлення на цілих три години святкування значно дешевше – це вам вийде у 900 гривень.

За допомогою справжніх альпіністів казку можна з легкістю перетворити на реальність, замовивши Діда Мороза – альпініста. Звичайно, така послуга коштуватиме чималих грошей. За словами одного за таких каскадерів Євгенія – це не з дешевих задоволень, яке обійдеться замовнику від 1000 до 1500 гривень. ціни варіюються від дати, на яку і буде замовлення.

Але якщо ви зрозуміли, що виклик Діда Мороза та Снігуроньки сильно вдарить по бюджету, не впадайте у відчай! Адже самостійне перевтілення ще ніхто не відміняв. Всього за 250 гривень можна орендувати костюм. І не на якихось пару годин, а на цілий день. Погодьтеся, що радувати новорічними забавами своїх близьких – це чудово. А при бажанні можна ще й попрацювати Дідом Морозом у сусідів або знайомих. Гарна ідея, чи не так?

Як говорять: будь-який каприз за виші гроші. Головне підійти до цього відповідально. І тоді новорічне свято запам’ятається надовго.