Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » Бизнес » Ранковий діалог в компанії Почесного консула

Ранковий діалог в компанії Почесного консула

Ранковий діалог в компанії Почесного консула

Про такі зустрічі та знайомства більшість може тільки мріяти. Ранкова кава у оточенні успішних людей, бізнесменів, яких знає усе місто, спонсорів, які готові дарувати щедрі подарунки гостям. А також сама атмосфера позитивно налаштованих людей та їхня енергетика, яка здатна штовхнути навіть найбільш демотивовану людину в успішне майбутнє.

Цього разу Ранковий діалог обіцяв бути пізнавальним та насиченим, спікер – людина публічна, прогресивна, дипломатична – Борис Шестопалов. Місту він відомий з кількох напрямків, найперше це компанія “Хлібодар” та проект “Патріот Запоріжжя”. Нещодавно цей список поповнився, тепер він також Почесний консул Австрії. Нагадаємо, зовсім недощавно у Запоріжжі відкрили Австрійське Консульство, для більш щільної взаємоції, народження та реалізації спільних з Австрією проектів. Тож, якщо у вас є цікаві проекти чи бізнес плани пов’язані з цією країною, дорога до Консульства завжди відкрита.

Нагоду поспілкуватися  з настільки цікавою та різнобічною людиною ми не могли пропустити, очікування від Ранкового діалогу цього разу були великими. Чи то харизма спікера, чи енергетика гостей, щось вплинуло дивовижним чином на спонтанні рішення та нові повороти. Тож Ранковий діалог вийшов інтригуючим та емоціним.

Раноковий діалог з Борисом Шестопаловим відмітився веливою кількістю подарунків від спонсорів проекту. Великим здивуванням став подарунок компанії New Life Turkey, яка відправила щасливого гостя Ранкового діалогу на тижневий відпочинок у розкішних апартаментах на берег  Середземного моря. Також, компанія Atlasglobal вручила сертифікат на переліт у бізнес класі за напрямком Запоріжжя-Стамбул-Запоріжжя. Було безліч інших подарунків, вишиванки, знижки, сертифікати та інше.

Борис Шестопалов розказав про свої перші кроки у бізнесі, якими вони були та до чого призвели

Розказав про допущені помилки і те, як вони вплинули на загальну концепцію побудови бізнесу та розвитку компанії “Хлібодар”. Для потенційного бізнесмена спікер відкрив справді цікаві таємниці, надав цінні поради. Багато говорив про народження ідей, реалізацію планів та проектів, які крок за кроком привели його до добробуту, визнання та поваги від оточення.

Що саме сказав спікер – не розкажемо, хай ця інтрига мотивує читача не пропускати подібні зустрічі, користуватися рідкісною можливістю наситисяти енергією успіху. Дозволити собі мотивуватися та запрограмуватися на успіх. Нова можливість такого спілкування вже озвучена. Трохи більше ніж за тиждень, 15 грудня нас усіх очікує зустріч з Геннадієм Мусіним, тим самим, який привозить в місто найяскравіших зірок.

Це вже десятий ювілейний Ранковий діалог, якщо пригадати усі попередні, кожен з них був чимось ексклюзивним, носив особливу енергетику і отримав окрему історію. Усім хто прийняв рішення прийти – до зістрічі на Ранковому діалозі, бажаємо піймати усі можливості та мотивуватися для власного розвитку.