Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Щойно у центрі Запоріжжя затримали людей з наркотиками

Щойно у центрі Запоріжжя затримали людей з наркотиками

Щойно у центрі Запоріжжя затримали людей з наркотиками

В центрі Запоріжжя піймали на гарячому чоловіка та жінку, вони робили схованки з наркотиками

Про це редакцію повідомила мешканка Запоріжжя Тетяна Харкевич, яка проходила повз патрульних. Дівчина проявила зацікавленість та розпитала поліцейських що відбувається.

В районі бульвару Центрального та вулиці Патріотичної місцеві мешканці звернули увагу на дівчину, яка дуже дивно поводиться – ходить з одного місця в інше, потім їх фотографує. Викликали поліцію, тактичний підрозділ ТОР прибув на місце дуже оперативно, а тому патрульні побачили все на власні очі.

наркотиками

“Висока на зріст дівчина, світловолоса,  була одягнута у кремового кольору куртку та штани, робила якісь схованки у землі та кущах, а потім усе це фотографувала. Як виявилося, ховала наркотичні речовини” – розповідає очевидиця подій Тетяна.

Приїхавши на місце виклику патрульні затримали підозрілу дівчину. В її сумці виявили  3 упаковані згортки з амфетаміном. При огляді особистих речей на мобільному телефоні знайшли фотографії тих місць, де були заховані наркотичні речовини. Орієнтуючись по фотографіях патрульні виявили 41 схованку, у кожній точці знайшли від 0, 25 до 0, 5 грамів амфетаміну.

На місці затримали двох людей, 40-річного мешканця Дніпропетровської області та 37-річну жінку, яка живе у Запоріжжі.