Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Запоріжцям дарували безкоштовні обійми

Запоріжцям дарували безкоштовні обійми

Запоріжцям дарували безкоштовні обійми

У Запоріжжі пройшла вулична акція “Обійми мене міцніше”

Як відомо, для гарного настрою на цілий день людині необхідно мінімум вісім разів обійнятись! У Запоріжжі 28 вересня активісти та активістки молодіжної громадської організації “Небо без кордонів” переповнили цю норму в десятки разів, обіймаючи всіх, хто зустрічався на їх шляху у рамках акції “Обійми мене міцніше”. У цей осінній день люди були особливо теплими. Вереснева прохолода, креативні плакати, повітряні кульки, приємні компліменти і щирі обіймашки зробили свою справу.

 

  

Молодь досягла поставленої мети – подарувала містянам заряд позитивних емоцій, відволікла від буденних справ і показала, що навколо нас так багато приємних дрібниць, які роблять нас щасливішими. Реакція людей на обійми, як завжди, різна. Але можна з впевненістю сказати, що акція “Обійми мене міцніше” нікого не лишила байдужим. Такими маленькими справами можна робити не лише світ, а й себе кращими, постійно нагадуючи про важливі речі, без яких наше життя втратило б сенс. Цієї акцією актив громадської організації “Небо без кордонів” хоче, аби “вірус” добра подорожував Україною і приносив щастя всім, хто до нього торкається. Обіймайтеся тепліше! Адже, обійми – “універсальний одяг” для кожної людини. “Одягайте” його якомога частіше. Даруйте одне одному маленькі прояви любові та дружньої прихильності. Не соромтеся бути теплішими до людей, яким ви небайдужі, це так важливо!

Ірина Ярко