Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Отдых » Запоріжці відсвяткували День Конституції України

Запоріжці відсвяткували День Конституції України

У середу, 28 червня, у Центральному парку культури та відпочинку “Дубовий гай” в рамках святкування Дня Конституції України пройшла насичена програма для всіє сім’ї.

День Конституції України

Незважаючи на спеку готей було чимало. Веселилися як дорослі, так і діти. Кожен міг насолодитися красою ручних виробів, та придбати для власної колекції щось ексклюзивне. Дітки мали можливість знайти собі партнера чи організувати цілу команду  і пограти у різноманітні ігри.  Цікавою родзинкою заходу  була безпрограшна лотерея.  ЇЇ вигадала член  творчого об’єднання “Самоцвіти Запоріжжя” Світлана Балуєва.

“Творча організація “Самоцвіти” була заснована у 80-х роках XX століття Краснокутським Юрієм Семеновичем. Креативності цих людей не було меж, вони виготовляли  такі вироби як вишивка стрічками, фігури з солоного тіста, речі  з бісеру, різьбили по дереву, шили класичні вишивки,  практикувамли з вологодським мереживом, в’язанням гачком, ліпили скульптури з пап’є-маше та багато інших цікавих речей” – розповіла пані Світлана.

Ще можна було зустріти кумедних та креативних персонажів. Привітного чолов’ягу, який роздавав випічку за спасибі, який піднімав настрій та смушував повірити у добрих людей. Віртуозну художницу, яка відтворювала різні образи на обличчях гостей аквареллю. Це стало величезною потіхою для малечі.

 Чим глибше заходили до парку “Дубовий гай”, тим менше хочетілося повертатися назад.

День Конституції України

День Конституції України

День Конституції України

День Конституції України

Настрій підтримували вокалісти, які давали можливість проникнути у саму пісню та відчути на собі всі ті емоції, що відчували виконавці. Початківці  – маленькі пілоністки трохи пізніше теж зображували свій стан душі скрізь музику та шест. Не обійшлося і без технічних збоїв, але завдяки вигадливості та творчому підході ведучої, подібні трабли не створювали значного дискомфорту.

Вечірня програма закінчилася молодіжною дискотекою.