Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » АТО » Діти учасників АТО привертатимуть увагу до проблем річки Дніпро

Діти учасників АТО привертатимуть увагу до проблем річки Дніпро

Діти учасників АТО привертатимуть увагу до проблем річки Дніпро

Завтра діти учасників АТО подорожуватимуть дніпровськими водами, що привернути увагу до проблеми річки

7 червня в Верховній Раді України було створено міжфракційне депутатське об’єднання «За розвиток річок України». Ініціатором створення та головою МДО став народний депутат Андрій Вадатурський.

АТО

Новостворене міжфракційне депутатське об’єднання з розвитку річок України має намір виправити критичну ситуацію, що склалася в галузі. Першочергові задачі – зменшити податкове навантаження, забезпечити державну підтримку та створити сприятливий інвестиційний клімат. Головна мета – відродження українських річок, які будуть працювати для людей.

До складу об’єднання ввійшли депутати-мажоритарники, виборчі округи яких мають вихід на головні річкові артерії країни, також запрошено фахівців з податкового, бюджетного та транспортного комітетів. Об’єднання «За розвиток річок України» ініціюватиме створення законопроекту, який забезпечить розвиток річкової галузі економіки, судноходства та суднобудування, інфраструктури та вирішення проблем екології.

У Запоріжжі ініціативу підтримав нардеп Ігор Артюшенко та організував перший тур на пасажирському експресі. У такий спосіб  хоче привернути увагу до проблем, пов’язаних з розвитком Дніпра та річкової галузі у нашому місті.

В Запоріжжі першими пасажирами стануть діти учасників АТО. Подорож відбудеться завтра, збір гостей відбудеться у річковому порту парку «Дубовий Гай» 0 9:45.