Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » У бердянському ковідному шпиталі з’явилися шахраї

У бердянському ковідному шпиталі з’явилися шахраї

У бердянському ковідному шпиталі з’явилися шахраї

До пацієнтів закладу звертаються невідомі особи й пропонують різні платні медичні послуги. 

Про це розповів директор Бердянського територіального медичного об’єднання Дмитро Єгоров на своїй сторінці у фейсбуці:

Вже неодноразово рідні та близькі пацієнтів ковідного шпиталю повідомляли, що до них зверталися невідомі особи, що представлялися лікарями чи медичними сестрами, інколи навіть називаючи імена і фамілії конкретних медпрацівників БТМО, з позиціями «подбати» про кращі умови перебування (окремі палати, гарантоване забезпечення киснем, ліками тощо) і особливі увагу і догляд. Звичайно, – за певну грошову винагороду.

Директор закладу застерігає від будь-яких контактів з подібними шахраями. За його словами, в Бердянському територіальному медичному об’єднанні створені належні умови для надання якісних медичних послуг усім хворим на COVID-19.
 
Практично не існує проблем (принаймні, поки що) із забезпеченням кисневою підтримкою. Медичний персонал намагається будь за що з однаковою увагою ставитися до всіх пацієнтів, в разі потреби, спілкуватися з усіма їх рідними та близькими, – підкреслив Єгоров.
 
Він закликає не вестися на подібні спекуляції, та повідомляти про них адміністрації закладу. 
За словами директора, найближчим часом бердянців спробують особисто познайомити з кожним медиком, з тих, хто працює в ковідному шпиталі.

Як писав раніше Inform.zp.ua, запорізьких підприємців обманюють телефонні шахраї.