Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » Подробиці ДТП за участі легковика та мотоцикла – поліція

Подробиці ДТП за участі легковика та мотоцикла – поліція

Подробиці ДТП за участі легковика та мотоцикла – поліція

На вулиці Задніпровський Хортицького району водій легковика наїхав на мотоцикліста. Водія мотоцикла після зіткнення відкинуло на зустрічну смугу.

ДТП прокоментували у прес-службі Патрульної поліції. З’ясувалося, що 39-річний водій авто Renault Logan, під час перестроювання не надав перевагу в русі мотоциклу Viper. Мотоцикліст в цей час рухався в попутному напрямку. 

Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав. Інспектори оформили матеріали ДТП та склали на водія легковика адмінпротокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Раніше ми повідомляли, що Запорізький суд наклав штраф на водія запорізької маршрутки №54. Він перевозив в салоні велике кількість людей. Своїми діями він порушив карантинний режим. Тепер водієві доведеться сплатити штраф.