Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » У Запоріжжі соціальний робітник поцупила в дідуся 12 тисяч гривень

У Запоріжжі соціальний робітник поцупила в дідуся 12 тисяч гривень

У Запоріжжі соціальний робітник поцупила в дідуся 12 тисяч гривень

Сьогодні зранку патрульним надійшло повідомлення, про те, що у чоловіка похилого віку жінка з соціальної служби скоїла крадіжку грошей в сумі 12 тисяч гривень.

90-річний чоловік повідомив правоохоронцям про те, що у нього протягом останнього місяця почали зникати гроші, а крім соціального працівника до квартири ніхто не заходив. Тоді дідусь вирішив перевірити свою підозру на те, що гроші краде жінка, яка його доглядає.

Шляхом власного розслідування дідусь впевнився, що соціальна працівниця і поцупила гроші. Потерпілий одразу вжив заходів, зачинив двері та затримав жінку у власній квартирі до прибуття патрульних.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі під час обшуку у жінки в сумочці виявили п’ять купюр у номіналі двісті гривень, серія та номери яких співпадали із записами дідуся. Підозрювану в крадіжці доставлено до Дніпровського відділку поліції для подальшої кваліфікації даної події та з’ясування усіх обставин.