Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » Бизнес » Успех » У Запоріжжі Валентин Терлецький презентував новий роман

У Запоріжжі Валентин Терлецький презентував новий роман

У Запоріжжі Валентин Терлецький презентував новий роман

 

Відомий запорізький письменник, журналіст, музикант Валентин Терлецький в книгарні «Є» презентував свій новий роман «В.І.Н.».

«Цей роман можна назвати містичним детективом, побудованим на журналістському розслідуванні. Але взагалі, це філософська книга про нас самих а також про те, як ми самих себе не помічаємо. Гасло цього роману «Гра у себе самого», – розповів про книгу автор.

Головний герой роману – художник, який зникає з міста. У романі його всі звуть «Він». «В.І.Н.» – абревіатура виразу: « Вибору Більше Немає». А відомий журналіст Шульц починає розслідування, у ході якого збирає уривки та спогади друзів про нього.

Письменник зазначив, що його близькі друзі та знайомі можуть впізнати себе у цьому романі. Адже саме з них він створював образи героїв твору. Дії у романі відбуваються у Запоріжжі – можна розгледіти картини міста.

Взагалі презентація була інтерактивною і корисною. Валентин зіграв із глядачами у цікаву гру: вони отримали ролі героїв з роману і, таким чином, на деякий час стали частинкою твору. Після цього, по завершенні презентації, письменник зіграв на гітарі декілька «осінніх», як він сам зазначив, пісень.

«В.І.Н.» – вже дев’ята видана книга Валентина Терлецького. Вперше вона була представлена у Львові на форумі видавців.

Читайте також: В Запорожье состоялась презентация уникального издания «Алиса в стране чудес»

Олександр Шаріпов