Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Запорізька молодь руйнує стереотипи про підлітковий “пофігізм”

Запорізька молодь руйнує стереотипи про підлітковий “пофігізм”

Запорізька молодь руйнує стереотипи про підлітковий “пофігізм”

Існує думка, що сучасних підлітків не цікавить нічого, окрім гаджетів. Запорізька молодь довела протилежне і створила молодіжну організація Volunteenz. Традиційно підлітків об’єднують дорослі, але в даному випадку ініціаторами стали діти, яким не байдужі проблеми власного міста. Молодь є випускниками і учасниками програм запорізького благодійного фонду “Імпульс.Ua”

Вже кілька років я активно беру участь у програмах фонду. За цей час ми з іншими учасниками здружились і, можна сказати, стали однією родиною. Завдяки проектам, програмам і чисельним спільним заходам ми набрались багато досвіду. І тепер вирішили організувати свій волонтерський рух під назвою Volunteenz”, – розповідає учасниця волонтерського руху Ксенія Трайно.

В планах молодої команди вже найближчим часом організувати цікаві заходи щодо захисту тварин, залучення однолітків до активного відпочинку, освітні та мистецькі програми. І, оскільки, всі учасники Volunteenz — мешканці Запоріжжя, їх турбує стан екології міста, тому вони збираються розвивати активну екологічну діяльність.

Радію, що наш фонд зміг дати випускникам основу і навички, щоб рухатись далі. Ми підтримали наших дітей у бажанні створити свій молодіжний рух. І надалі всіляко допомагатимемо їм у становленні. Приємно, що “Імпульс.Ua” надихає молодь і це найкраща винагорода за наші зусилля, – ділиться директор БФ “Імпульс” Микола Колодяжний.

Керівник фонду пояснив, що у створенні назви, дизайну,  та розробці стратегії руху молодим учасникам допомогли фахівці, а підтримку надала Британська Рада.

Автор – Анастасія Агаркова