Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Водія таксі, який потрапив у расистський скандал у Запоріжжі, звільнили

Водія таксі, який потрапив у расистський скандал у Запоріжжі, звільнили

Водія таксі, який потрапив у расистський скандал у Запоріжжі, звільнили

Водія звільнили

У Запоріжжі водій таксі відмовився перевозити пасажирів через колір шкіри одного з них. Керівництво служби таксі засудило таку поведінку підлеглого та звільнили його.

Про це повідомили в пресслужбі компанії, пише 061. 

Нагадаємо, один з подружжя, яке викликало таксі, –  родом з Конго, але вже довгий час живе в Україні. Разом з дружиною він викликав таксі, щоб доїхати додому з магазина. Але коли приїхав водій, він відмовився перевозити подружжя.

У службі таксі розповіли, що на інцидент зреагували та припинили працювати з цим водієм.

Поведінк водія неприпустима та суперечить цінностям та політиці компанії Bolt. Акаунт водія відключений від платформи за порушення угоди партнерства з платформою… Ми вважаємо неприпустимою будь-яку дискримінацію за ознакою віку, статі, національності, кольору шкіри, релігійних переконань, політичних поглядів, сексуальної орієнтації чи гендерної приналежності, – заявив керівник направлення заказів компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Як вже повідомляв Inform.zp.ua, на ситуацію також відреагував президент Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаль Хамдані. Він засудив інцидент та заявив, що необхідне втручання поліції для протидії дискримінації.