Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » У Запоріжжі відкрили інформаційний пункт для підприємців

У Запоріжжі відкрили інформаційний пункт для підприємців

У Запоріжжі відкрили інформаційний пункт для підприємців

У Запоріжжі з’явився пункт, куди місцеві бізнесмени зможуть звернутися за інформаційною допомогою. Проєкт спрямований на сприяння розвитку місцевого бізнесу.

Про це повідомили на сайті обласної державної адміністрації.

Запоріжці, що вже мають свій мікро- чи малий бізнес або лише хочуть його відкрити, тепер мають змогу звернутися за консультацією. Інформаційний пункт відкрили на бульварі Центральному, 27.

Принцип роботу такого центру простий. Це місце, де підприємець може дізнатися про можливості започаткування та розвитку власної справи, про програми підтримки та джерела фінансування. Усі послуги безкоштовні. А головною метою є сприяння розвитку малого бізнесу у регіоні.

Нагадаємо, що схожі центри відкрили також у м. Мелітополь та смт Веселе. А загалом ініціатива безкоштовної консультації підприємців реалізується у чотирьох областях України: Запорізька, Чернігівська, Тернопільська та Черкаська.

Раніше писали, за останній тиждень у Запоріжжі демонтували 9 незаконно встановлених будівель.