Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Транспорт » Патрульна поліція перевірить чи пропускають запорізькі водії авто із спецсигналами

Патрульна поліція перевірить чи пропускають запорізькі водії авто із спецсигналами

Патрульна поліція перевірить чи пропускають запорізькі водії авто із спецсигналами

14 лютого, по Україні запустили акцію “Увага!Спецсигнали!”. Правоохоронці планують дізнатися ситуацію зі спецтранспортом на дорогах.

Про це повідомили на сайті Патрульної поліції України.

Перші патрульні служби вже виїхали на перевірку. Триватиме спецоперація протягом двох тижнів. Машини, що не пропускають спецтранспорт будуть зупиняти та виписувати штрафи.

За інформацією патрульних служб, за декілька годин після початку перевірки, було виписано 64 адмінматеріали на водіїв по України та 3 у Запорізькій області.

Загалом мета перевірки дізнатися про те, чи не порушують водії правила, та спробувати зменшити кількість ДТП. Крім того, патрульні служби радять водіям бути свідомими та обережними.

Нагадаємо, що за таке правопорушення  передбачається адміністративна відповідальність – штраф у розмірі 510 гривень (ч.3, ст.122 КУпАП).