Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Екофорум-2019: локації, розваги для дітей та майстер-класи – ФОТО

Екофорум-2019: локації, розваги для дітей та майстер-класи – ФОТО

Екофорум-2019: локації, розваги для дітей та майстер-класи – ФОТО

З 29-го травня у Запоріжжі у виставковому центрі «Козак-Палац» стартував «Еко форум-2019», який проходитиме до 31 травня. 

На вулиці перед «Козак-Палацом» розмістили кіоски, в яких можна придбати натуральні продукти та покуштувати різні солодощі без цукру.

Працюють локації для дітей діти, де малечу навчають як правильно саджати рослини і власноруч будувати модель аероплана.

Читайте також: Пікнік у Запоріжжі: українська їжа перевершила страви світових кухарів

Для батьків та дорослих відвідувачів проекту заплановані тренінги та лекції на різні теми. Наприклад, 29 травня відбувся тренінг Олександра Онуфрієва (актора, режисера, ведучого «Ранок з Інтер» та засновника фестивалю короткометражних фільмів «Смайл, юкрейніан») зі зйомок аматорського фільму «Історія одного пакета».

У самому ж центрі розташувались локації організацій, що приїхали на форум – одні розповідали про сортування відходів, інші – про старт нових проектів, націлених на захист природи.

Також можна було відвідати безліч виставок картин та фотографій. Основна мета цих ілюстрацій – нагадати людям про тендітність природи.

Читайте також: В Запоріжжі відбувся щорічний Велодень (ФОТО)

Окрім цього, на форумі пропонували гостям заходу придбати в’язаних ляльок із натуральних матеріалів. Організатори потурбувалися і про фотографії, які будуть зроблені на цьому заході – на майданчику встановлені декілька фотозон.

Матеріал підготувала Оксана Мартинюк