Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Свято безпеки у Запоріжжі: кожен мав змогу побути супергероем

Свято безпеки у Запоріжжі: кожен мав змогу побути супергероем

Свято безпеки у Запоріжжі: кожен мав змогу побути супергероем

26 травня на площі Маяковського відбулося щорічне “Свято безпеки”. Гості змогли поспілкуватись зі співробітниками різних служб і відчути себе в їх числі.

З 16:00 на площі працювали різноманітні локації з майстер-класами: гончарне мистецтво, бойове мистецтво, малювання та майстер-клас з кольорового паперу. Крім того, функціонували дитячі зони з розмальовками та настільними іграми, працювали аніматори, діяли різні кольорові фотозони, квести. 

Читайте також: В Запоріжжі відбувся щорічний Велодень (ФОТО)

У дітей та дорослих була можливість не тільки сфотографуватись та побачити, як працюють спеціалісти, а ще й задати їм будь-яке питання, поговорити по рації чи увімкнути сирену на пожежній машині. Також на відвідувачів чекали наукове та фаер- шоу.

Організатори свята – громадська організація “Місто можливостей” – зазначили, що проводять такі заходи для ознайомлення дітей з тонкощами та важливістю професій.

Читайте також: Пікнік у Запоріжжі: українська їжа перевершила страви світових кухарів

Матеріал підготувала Інна Малахова