Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » В Запоріжжі відзначили нагородами переможців Місячника безпеки

В Запоріжжі відзначили нагородами переможців Місячника безпеки

В Запоріжжі відзначили нагородами переможців Місячника безпеки

Рятувальники визначили найкращі творчі роботи, виконавці яких стали цьогорічними переможцями Місячника безпеки.

У січні 2019 року в Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області відбулося підведення підсумків Місячника безпеки життєдіяльності серед школярів області. Головна мета проведення місячника – це навчання школярів правилам безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу, на відпочинку та в побуті.

На початку листопада рятувальники оголосили збір дитячих творчих робіт про правила безпеки, а соціальний проект «Школа безпеки» запропонували дітям переглянути мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» та поділитися враженням за допомогою творчих робіт. Упродовж двох місяців учасники конкурсу малювали, вишивали, клеїли, ліпили, фарбували, вирізали, будували на уроках «Основи здоров’я життєдіяльності», проявляючи не тільки свої знання та уміння, але й творчість та оригінальність ідей. Таким чином на кінець 2018 року до обласного Головного управління рятувальників надійшло понад 500 робіт, 51 з яких – про лисичку Фокс, її друзів-малюків та їх пригоди.

– Минулого року близько 20 тисяч дітлахів переглянули мультфільми «Фокс і Трот поспішають на допомогу», – розповідає Юлія Баришева, начальник сектору зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Запорізькій області підполковник служби цивільного захисту.

Вибрати кращі роботи дитячої творчості щодо правил безпеки до Головного управління ДСНС в Запорізькій області зібралися не тільки рятувальники, а й представники Запорізького обласного центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді, Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Запорізького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

Фахівці визнали найкращими 24 роботи, серед яких є й такі, над якими працювали цілі учбові класи. 1 березня 2019 року у Головному управлінні відбудеться зустріч із переможцями та урочисте нагородження.

Нагадаємо, що Місячник безпеки проходив протягом листопада-грудня 2018 року в усіх навчально-виховних закладах Запорізькій області. Кожна дитина мала змогу взяти участь у конкурсі та представити на суд компетентного журі свої роботи. У конкурсі взяли участь школярі віком від 4 до 18 років.