Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Запорізький нардеп може вийти із партії “Слуга народу”

Запорізький нардеп може вийти із партії “Слуга народу”

Запорізький нардеп може вийти із партії “Слуга народу”

Евгений Шевченко

Народний депутат Верховної Ради від Запорізького регіону Євгеній Шевченко просить виключити його із партії “Слуга народу”.

Про це LB.ua стало відомо від власних джерел у політсилі.

Співрозмовник видання за виключення Шевченка з фракції голосувати не збирався. Інший співрозмовник у фракції повідомив, що більшість депутатів – проти виключення Шевченка, – йдеться у матеріалі LB.ua.

Вчора «Слуга Народу» провела онлайн-засідання фракції, на якому  заслухали пояснення депутата Євгенія Шевченка щодо мотивів його поїздки до Білорусі та зустрічі з Олександром Лукашенком. 

У фракції вирішили провести голосування через збір підписів щодо подальшої участі депутата у складі партії.

Євгенія Шевченка не делегували ні «Слуга Народу», ні Міністерство закордонних справ чи Офіс Президента України на проведення будь-яких перемовин з офіційними особами Білорусі, – повідомляють на сайті “Слуги народу”.

Як писав раніше Inform.zp.ua, нещодавно Євгеній Шевченко тет-а-тет зустрівся із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.