Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » У Запоріжжі завершується розслідування щодо пожежі в інфекційній лікарні

У Запоріжжі завершується розслідування щодо пожежі в інфекційній лікарні

У Запоріжжі завершується розслідування щодо пожежі в інфекційній лікарні

Через 10 днів стануть відомі висновки комісії, яка займалася розслідуванням обставин пожежі в Запорізькій обласній інфекційній лікарні.

Про це повідомила голова Запорізької обласної ради Олена Жук на пресконференції, присвяченій введенню в експлуатацію нової кисневої станції у Запорізькій обласній інфекційній лікарні, пише Суспільне.Запоріжжя.

Також завершуються й слідчі дії Нацполіції. Проведені всі необхідні експертизи, у подальшому правоохоронці назвуть причину трагедії й передадуть справу до суду, — повідомив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

Нагадаємо, у Запорізькій обласній інфекційній лікарні в ніч з 3-го на 4-те лютого сталася пожежа. Під час займання загинуло троє пацієнтів та лікарка-інтерн. Підозру у скоєнні злочину вручили завідувачу господарської частини медзакладу Ігорю Носову. Але він стверджує, що не був причетний до медичного обладнання, яке зайнялося.За інформацією від Запорізької обласної державної адміністрації, депутатська комісія з проведення службового розслідування стосовно директора обласної інфекційної лікарні заслухала співробітників медзакладу. Але на неї так і не з’явилися запрошені головний бухгалтер, начальник відділу кадрів та завгосп закладу. На час службового розслідування у лікарні відсторонили від посади директора закладу Володимира Шинкаренка.