Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » У центрі Запоріжжя запрацює фонтан

У центрі Запоріжжя запрацює фонтан

У центрі Запоріжжя запрацює фонтан

Фонтан “Життя”. Ілюстративне фото

23 квітня запрацює фонтан “Життя”, що на площі Маяковського. Зараз комунальники перевіряють його роботу та встановлюють нові лампи освітлення.

Про це повідомили на сайті мерії. 

На зиму водограй вимикали та консервували. Нині ж працівники КП «Титан» перевіряють технічний стан обладнання та вже завершують монтаж насосів і форсунок. Аби струмені фонтану виблискували ще яскравіше і радували око містян, електромонтери з обслуговування електрообладнання встановлять тут нові світильники для підсвічування, – йдеться у повідомленні.

Зазвичай фонтан на площі Маяковського вмикають до Дня пам’яті про Чорнобильську трагедію. Зовсім скоро проведуть пробний запуск. А вже 23 квітня фонтан має запрацювати повноцінно.

У КП “Титан” відзначили, що тримають на балансі 38 міських водограїв. Всі вони також поступово поновлять свою роботу після зими.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі пошкодили відомий пам’ятник.