Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Запорізького постачальника електроенергії оштрафували: як це вплине на тарифи

Запорізького постачальника електроенергії оштрафували: як це вплине на тарифи

Запорізького постачальника електроенергії оштрафували: як це вплине на тарифи

У компанії хочуть переглянути тарифи для споживачів.

Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) сьогодні вирішила накласти штраф на компанію “Запоріжжяелектропостачання”. Тепер постачальник електроенергії має сплатити штраф розміром у 85 тис. грн. Через це переглянуть тарифи на електроенергію для споживачів. 

Про це йдеться на сайті НКРЕКП.

Перевірка ліцензованої діяльності компанії проводили за період постачання електроенергії понад два роки. В Нацкомісії вважають, що постачальник декілька разів порушив Ліцензійні умови своєї діяльності.

Зокрема, виявили порушення в роботі зі споживачами, у виплатах підприємствам “Енергоринок” та “Запоріжжяобленерго”. Всього було виявлено 15 порушень в роботі, пише РІА-Мелітополь.

Окрім того, “Запоріжжяелектропостачання” недоотримало 6,9 мільйона гривень у 2019 році 35,8 мільйона у 2020 році. Зважаючи на штаф від НКРЕКП, компанія тепер перегляне тарифи для споживачів. 

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Україні, згідно з рішенням Кабміну, тариф на електроенергію можуть підвищити вже з 1 травня.