Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Достало! » Запоріжці закликають міську владу вирішити проблему з графіком роботи транспорту

Запоріжці закликають міську владу вирішити проблему з графіком роботи транспорту

Запоріжці закликають міську владу вирішити проблему з графіком роботи транспорту

Відповідні петиції вже з’явилися на сайті Запорізької міської ради. Автори документів закликають чиновників поновити повноцінну роботу громадського транспорту у місті.

На електронному порталі петицій наразі подали чотири звернення від громадян. Всі вони вимагають одного – повернути попередній графік роботи громадського транспорту. Люди нарікають на те, що через обмежений розклад роботи маршрутних таксі, трамваїв, тролейбусів та великих автобусів, важко дістатися до роботи або поїхати додому.

Серед ініціаторів звернення виступила жінка, яка працює медсестрою. Вона поскаржилася на те, що через роботу громадського транспорту лише за визначеними годинами, їй складно дібратися з робочої зміни додому й навпаки.

Ще одна ініціаторка звернення обурюється тим, що скасування штатного графіка роботи транспорту створює ще більшу ймовірність захворювання людей.

Введення обмежень транспорту в денний час створює ще більше скупчення людей в одному місці. Але на справі – створюється величезна черга людей, які стоять на вулиці без масок та не дотримуються дистанції, – йдеться у петиції.

Тому авторка також просить поновити роботу транспорту.

Один з мешканців Запоріжжя звернувся з проханням залишити роботу комунального транспорту в штатному режимі, а ось рух маршруток обмежити як і зараз.

Автор петиції обґрунтовує своє звернення так:

Обсяг салонів рухомого складу КП “ЗЕТ” розрахований на перевезення від 100 до 167 пасажирів. Це значно зменшить ймовірність захворювання у зв’язку з перевезення 30-35 пасажирів на сидячих місцях. Адже буде значно збільшена кубатура повітря на кожного пасажира.

Нагадаємо, з 13 квітня робота громадського транспорту Запоріжжя обмежена. Тепер містяни можуть скористатися ним з 6:00 до 9:30 та з 16:00 до 20:00.