Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » До Запоріжжя надійде 5,2 тисячі доз вакцини CoronaVac

До Запоріжжя надійде 5,2 тисячі доз вакцини CoronaVac

До Запоріжжя надійде 5,2 тисячі доз вакцини CoronaVac

На сайті Міністерства з’явився наказ про розподіл вакцини між регіонами. До Запоріжжя надійде 131 ящиків доз.

Всього на Запорізьку область виділили 5 240 доз вартістю в понад 2 мільйона грн. Вакцина CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd прибуде в Запорізьку обласну клінічну дитячу лікарню.

У МОЗ заявили, що вакцинація препаратом має розпочатися з 13 квітня.

Як повідомляють у МОЗ, вакцина для профілактики COVID-19 (вирощена з використанням клітин VERO), суспензія для ін’єкцій 0,5 мл,0,5 мл суспензії для ін’єкцій у одноразовому флаконі, флакони у картонній коробці № 40 з маркуванням іноземною (англійською) та/або українською мовою. Ціна за флакон – 489,10 грн.

Це вже третя дозволена до застосування в Україні вакцина. Раніше зареєстрували AstraZeneca (Covishield) та Pfizer/BioNTech. Досьє на вакцину CoronaVac наразі перебуває на розгляді Всесвітньої організації охорони здоров’я, пише BBC.