Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Здоровье » Експертка розповіла про симптоми запоріжців під час захворювання на COVID-19

Експертка розповіла про симптоми запоріжців під час захворювання на COVID-19

Експертка розповіла про симптоми запоріжців під час захворювання на COVID-19

У кожному регіоні є свої особливості перебігу коронавірусної інфекції. Про типові симптоми на Запоріжжі розповіла Марина Колерова завідувачка відділення організації епідемдосліджень Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ.

Про це вона повідомила під час інтерв’ю на радіо “Максимум”.

Це підвищення температури, болі в суглобах можуть бути. Підвищення температури різне – в залежності від індивідуальних особливостей кожної людини, її організму.  Може бути 37, а може доходити до 39 градусів навіть. До очікуваних реакцій також належить загальний стан як під час грипу, – прокоментувала експертка.

Водночас Марина Колерова наголошує на тому, що такі симптоми під час хвороби є далеко не у кожного. У більшості людей взагалі їх не спостерігається. 

Як писав раніше Inform.zp.ua, експертка Марина Колерова заявила, що не можна вакцинуватися різними препаратами.