Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Путешествия » Куди запоріжцям можна полетіти найближчим часом

Куди запоріжцям можна полетіти найближчим часом

Куди запоріжцям можна полетіти найближчим часом

З 29 березня запорізький аеропорт перейшов на літній розклад. Там вже представили польотну програму на сезон.

Тож із Запоріжжя можна буде відправитися в 19 напрямках. В тому числі на курорти Туреччини, Єгипту, Грузії. Також, з 29 травня запустять рейси на Львів та Одесу.

Український лоукостер Sky Up виконуватиме регулярні рейси в Бургас (Болгарія), Ларнаку (Кіпр), Тирану (Албанія), Батумі (Грузія), Стумбул (Туреччина), а також в Тіват (Чорногорія). 

А ось в турецький Даламан та єгипетський Шарм-ель-Шейх можна полетіти через авіакомпанію Azur Air Ukraine.

Через Turkish Airlines є можливість літати в Стамбул сім разів на тиждень. Також, в це місто та в турецький Бодрум можна потрапити рейсом від Pegasus Airlines.

Авіалінії Austrian виконуватимуть рейси на Відень (Австрія) з 17 травня. А ось Wizz Air – лише з 6 вересня. Але цей лоукостер пропонує також рейси в Мілан (Італія), Вроцлав, Катовіце (Польща) та в Дортмунд (Німеччина).

Мотор Січ продовжить польоти в Мінськ (Білорусь) по понеділках, середах, п’ятницях та неділях. Також, через ці авіалінії щоденно можна полетіти до Києва.

Інфографіка: Туристичний Інформаційний Центр

Нагадаємо, раніше Inform.zp.ua писав про те, що австрійський авіаперевізник відкриває рейси “Запоріжжя-Відень”.