Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Запоріжці почали частіше оформлювати сучасні паспорти

Запоріжці почали частіше оформлювати сучасні паспорти

Запоріжці почали частіше оформлювати сучасні паспорти

Серед запоріжців зріс попит на оформлення біометричних паспортів. Про це повідомляє міграційна служба в Запорізькій області.

За їхньою інформацією, у березні цього року майже п’ять тисяч запоріжців оформили паспорти громадянина України у вигляді ID-картки. А це вже на 10 % більше, ніж у лютому та на понад 40% більше, ніж у січні.

Збільшився навесні попит і на паспорти для закордонних поїздок – більше п’яти з половиною тисяч за місяць. У січні цього ж року оформити закордонний паспорт виявили бажання на півтори тисячі менше запоріжців.

В цілому за три місяці жителі Запоріжжя та регіону оформили майже 15 тисяч закордонних та близько 13 тисяч внутрішніх паспортів громадянина України.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в запорізькому аеропорті можна скористатися електронним паспортом.