Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » ЖКХ » Ціну на газ для українців зменшили на 30%

Ціну на газ для українців зменшили на 30%

Ціну на газ для українців зменшили на 30%

Кабінет міністрів України встановив нову граничну ціну на газ у 6,99 гривень за кубометр ніж. Така ціна буде діяти з 1 лютого і до завершення опалювального сезону і постачальники газу не зможуть піднімати її вище. 

Про це повідомив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

За словами посадовця, завдяки цьому рішенню ціна газу для українців в середньому зменшиться на 30-40 відсотків. Він висловив підтримку позиції президента, що тарифи на комунальні послуги повинні бути соціально справедливими. Без втручання Уряду в ситуацію вже у наступному місяці ми мали сплачувати по 12 грн за кожен кубометр газу.

Це не означає, що влада відмовляється від розвитку ринку газу в Україні. Але ринок має бути досконалим, працювати в інтересах споживачів, щоб більшість українців могла зробила вибір на користь постачальників з найнижчою ціною, – підсумував Олександр Старух.