Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика » Ефективні запорізькі лідери об’єдналися у партію Володимира Буряка “Єднання” заради розвитку міста та регіону

Ефективні запорізькі лідери об’єдналися у партію Володимира Буряка “Єднання” заради розвитку міста та регіону

Ефективні запорізькі лідери об’єдналися у партію Володимира Буряка “Єднання” заради розвитку міста та регіону

Вперше у Запоріжжі на майбутніх виборах буде представлена місцева політична сила – партія Володимира Буряка «Єднання», яка об’єднала ефективних та професійних запоріжців бажанням створити сучасний та розвинений регіон.

На з’їзді партії були представлені реальні плани та конкретні дії, щодо подальшого розвитку міста та області, а також висунені кандидати до рад різних рівнів та в мери міст.

Загальноукраїнські партії вже вкотре не виконали покладені на них зобов’язання, тож виникла потреба у створенні місцевої політсили, де головна вимога – бажання та вміння професійно будувати і розвивати свій регіон, і бути дійсно не байдужим до потреб мешканців місцевих населених пунктів.

– На жаль, падіння довіри запоріжців і українців взагалі до тих партій, які засідають у Верховній Раді, стало просто катастрофічним. Столичні політики загрузли у свої чварах та скандалах. Ми не хочемо перетворювати обласну та міські ради на їх філії, ми хочемо просто зробити всю нашу область сучасним регіоном із заможними людьми, рівними дорогами, а Запоріжжя — потужним регіональним центром, розвиненим і сучасним європейським містом. Цей план ми вже втілюємо протягом 5 років, і аби продовжити розпочате, нам необхідна потужна підтримка місцевих та обласної рад, – наголосив Володимир Буряк.

Дійсно, протягом 5 років роботи, Запоріжжя із простого промислового міста почало перетворюватися на місто європейське – із сучасними дорогами, новими місцями відпочинку, якісною транспортною системою. У місті активізувалося культурне та туристичне життя – завдяки масштабним фестивалям, оновленій інфраструктурі, відкриттю низки нових авіанапрямків, створенню профільного туристичного центру.

Зусиллями громади збудовано сучасний термінал запорізького аеропорту – без жодної підтримки з боку центральної влади. Навпаки, всупереч численним перевіркам різних контролюючих органів. Як наголосив Володимир Буряк, лише протягом цього літа їх було близько 50.

На сьогодні, вулицями Запоріжжя курсують 95 великих автобусів, відкрито з-десяток нових маршрутів, триває реалізація програми «Запорізький трамвай» (на базі комунального підприємства зібрано 11 трамвайних вагонів). Закуплено 13 європейських трамваїв і 16 тролейбусів, а незабаром Запоріжжя зможе похизуватися унікальним для країни транспортом – екологічними електробусами.

Відремонтовано понад 2 млн кв. м. доріг та близько 300 будинків, продовжується реконструкція місць відпочинку у кожному з районів міста. Надається системна підтримка ОСББ – зокрема збільшується бюджет, передбачений на реалізацію програми співфінансування ремонтів. Саме завдяки великій увазі зі сторони міської влади, за останні 5 років кількість створених у Запоріжжі ОСББ зросла у 8 разів.

Тривають ремонти у відділеннях міських лікарень, реконструюються та фактично створюються з нуля сімейні амбулаторії. Ведеться активна робота у плані технічного забезпечення медзакладів – протягом 4 років було придбано 261 одиницю сучасного медичного обладнання. Завдяки цьому, Запоріжжю вдається гідно протистояти пандемії коронавірусу.

– Розвиток не має зупинитися. Ми повинні продовжити розпочате. Саме тому я створив першу в історії регіональну політсилу – партію Володимира Буряка «Єднання», яка не підкоряється партійним босам та не торгує місцями. Я веду на вибори справжніх професіоналів – ефективних місцевих лідерів, які довели свою компетентність реальними справами. Їм довіряють люди, їм довіряю я, тож і питатиму з них, як із себе, – підкреслив Володимир Буряк.


Нагадаємо, раніше в ЦВК розповіли, як будуть проходити вибори в умовах карантину в Запорізькій області.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал і станьте частиною подій нашого міста: https://t.me/informzp1