Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика » Михайло Федоров: головна проблема Запорізької області – якість життя

Михайло Федоров: головна проблема Запорізької області – якість життя

Михайло Федоров: головна проблема Запорізької області – якість життя

Михайло Федоров, віце-прем’єр, міністр цифрової трансформації наголосив на проблемі «якості життя в регіоні» під час виступу на запорізьких мостах.

Будівничий майданчик майбутніх мостів облаштували для зустрічі президента, керівництва області та команди партії «Слуги народу». До речі, людей, які балотуватимуться на місцевих виборах від партії влади, вперше представили журналістам.

Вже відомо, що кандидатом на міського голову Запоріжжя йде Віталій Тишечко, нині депутат міськради від партії «Нова політика».

Серед низької якості життя в регіоні Михайло Федоров згадав екологічне навантаження (ми в 5-ці найбільш забруднених міст), проблеми з питною водою в Кирилівці. Він наголосив, що зараз є не просто бачення вирішення цих проблем, але і реальні джерела фінансування.

Віце-прем’єр пояснив, що вперше бачить об’єднання всіх гілок влади у виконанні планів Стратегії розвитку Запорізької області і вирішення накопичених проблем. Після місцевих виборів сподівається, що до них приєднається новообрана команда «Слуг».