Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Блоги » Масниця по-запорізькому: де і як святкуватимуть

Масниця по-запорізькому: де і як святкуватимуть

Масниця по-запорізькому: де і як святкуватимуть

Спалювання опудала, лицарські бої, смачні млинці та звільнення від усіх проблем – це все чекає на запоржців 1 березня біля Палацу дитячої та юнацької творчості.

Про всі деталі свята дізнавалися журналісти inform.zp.ua

Вже в цю неділю, 1 березня, запорізькі мешканці зможуть попрощатися із зимою та відсвятувати свято Масниці. Головне дійство відбуватиметься на площі Запорізькій біля Палацу дитячої та юнацької творчості. Початок об 11:00. Відвідувачів чекатиме святковий концерт за участю творчих колективів, фестиваль-ярмарка млинців та майстер-клас декоративно-прикладного мистецтва «Сонячний млинець».

Для запоріжців влаштують показові лицарські події та проведуть драйвову масляну дискотеку. Крім цього на площі планують спалити величезне опудало, що досягатиме до 4 метрів у висоту. Разом з цим відвідувачі зможуть написати на папері всі свої проблеми та кинути в багаття.

З детальною програмою заходу можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що в Палаці спорту «Юність» незабаром проведуть масштабне тенісне змагання. За Кубок Девіса змагатимуться збірна України та Тайваня.